Já chci, aby moje dítě bylo štastné a když bude štastné s někým na privátě, tak jí na to po dobu studia přispěju stejně jako by byla na koleji. Nikde jsem nenašla odpověd na to proč trváte na bydlení doma, vždyt tím se ten vztah akorát naruší. Víš jak je super moci říct "měla jsem skvělé rodiče, chápající, studentská léta jsem si užila díky jejich toleranci a podpoře..." atp. Držet je doma za každou cenu a podminovat to tím, že jim teda za to dovolím dostudovat je pro mě nepochopitelné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.