| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, od včera pročítám tuhle diskusi protože mám stejnou touhu jako zakladatelka tématu, psa do rodiny, aby moc nelínal, nebyl agresivní, žádný velký lovec, vzrůstu středního, aby plnil funkci kamaráda i hlídače, bydlíme v rodinném domku, já a syn (2.stupeň ZŠ) takže chceme spojit milé s užitečným, aby byl na pomazlení i na obranu. Měla jsem howavarta - fenu, byla štíhlá, na spodní hranici výšky, vážila 28 kg a přesto jsem ji už špatně zvedala do vany. Takže bych si představovala pejska tak do 20kg. Píšu hlavně proto, že v současné době neoplývám zvláštními finančními prostředky, takže bych ráda ušetřila vstupní investici za pejska a zároveň pomohla nějakému majiteli, který bude mít nebo má štěňátka, která se mu nedaří umístit. Ráda bych ale aby byli známi rodiče, aby se dalo odhadnout jakou bude mít pejsek povahu a jasně že nechci např. štěňátko pitbula s dalmatinem, protože to mi připadá nevychovatlná kombinace (doufám že jsem někoho neurazila). Koukala jsem na útulek v Tróji, ale tam žádná štěňátka v současné době nemají. Vím že se může stát, že se i chovná fena spustí s oříškem, mně samotné se to stalo, moje čerstvě uchovněná howavartice se spustila v roce a čtvrt se sousedovic psem, na kterého vrčela a vůbec o něj nejevila zájem, až do dne kdy hormony převládly. Také jsem nabízela štěňátka zdarma, resp. za poplatek spojený s očkováním, takže teď tímto způsobem naopak zkouším najít fenku pro nás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.