Gabo, pokud držíš rozumnou dietu a někdo ji vede, tak ten by Ti měl přece postupně nastavit dietění tak abys nepřibírala zpátky, ne?
Jinak k věci - já teda nedržím dietu nikterak drastickou a zhubla jsem zatím 7 kilo, ale byť váhový úbytek se nezdá velký, tak jsem se zmenšila z velikosti 52 u halenek na velikost 42-44 a u riflí na 44-46. Snažím se stravovat přes týden dle jídelníčku od obezitologa a musím se aspoň 3x týdně věnovat nějakému sportu, ale jím běžně místo odpolední svačiny třeba nanuka, k snídani jakékoliv sladké pečivo... vím, že ke konci hubnutí mám postupně jídla přidávat, ale stále sportovat (to už budu muset do konce života) aby si metabolismus zvykal pálit víc. Tuhle radu dostala i sousedka - zhubla a už je několik měsíců jen na tzv. udržovacím jídelníčku a nepřibírá zpět
Já ke konci hubnutí počítám s tím, že zajdu možná raději za internistou či obezitologem, jak postupovat teď s jídlem, abych nepřibírala a vyhnula jsem se příp. jojo efektu. NIcméně já mám nejspíš metabolismus úplně v pořádku, protože jsem nikdy nedržela hlavou dietu a tudíž jsem zjistila za posledních 14 dní, že i když vyjedu z rytmu jídelníčků, tak nepřibírám když 3x týdně večer sportuju
Takže za mě bych Ti radila zajít se poradit za nějakým obezitologem