Přidat odpověď
Rybíz, to netvrdím, že je to zdravý životní styl - ten mám zažitý tak nějak všeobecně za roky rokoucí, kdy vařím mojí rodině... Ale ono i ze zdravého jídla se krásně přibrat - znám dost vegetraiánů bojujících s váhou... Já jen radím, jak to nakombinovat, abych nepřibrala byť si občas dám něco, co zdravého fakt není. My třeba děláme 10 let svíčkovou z 99% s tofu sýrem a ze sójového mléka a je prostě geniální a tudíž nemusím řešit, jestli si ji dát můžu nebo nemůžu, dnes máme karbanátky, ale pečené v troubě a br. kaši, ale jen s troškou másla a s odtučněným mlékem... Prostě ty zásady předpokládám, že zná nebo má napozorované z těch krabiček (i když nevím nevím, jestli někoho naučilo vařit to, že mu někdo naservíroval uvařené jídlo pod nos).
Předchozí