Ahojík holky,
díky za držení palečků.
Já už mám OPU za sebou, bylo to v pohodě naštěstí, narkozu jsem zvládla dobře. Akorát těsně předtím za mnou přišel dr. a ptal se s kolika vajíčky mají pracovat, že dle min. utz ví, že jich bude minimálně 15 a za každé další nad těch 8 se platí... V tu chvíli jsem moc nevěděla ten cenový rozdíl, teď už vím, že asi 1000 za vajíčko, tak jsem dala na jeho doporučení a odsouhlasila mu 10. Takže s desíti budou pracovat, ale kolik z nich je dostatečně zralých a jestli se nechají oplodnit to zatím nevím. Snad tedy pak nebudu litovat, že jsem neřekla víc. Volat budu ve čtvrtek, to budou nervíky teda , toho jsem se bála už ráno víc než narkozy a OPU... Ale to znáte
Čtyřlístku, prosím, nevzdávej to a na testování držím palce
Já to taky s prací nedávám, ale to je právě tím, že dělám 6-16.30 a třeba min. týden jsem s předoperačním měla jeden jediný den kdy jsem nešla k dr. Takže to pendlování od dr. do práce, z práce k dr. je fakt šílené, navíc se u nás pak všichni diví a vyptávají... Už tam běžela i fáma, že jsem těhotná
Jsem si říkala jestli jsem neměla jít na nemocenskou raději hned..
Ale představa, že bych to měla dát za chvíli znovu je hodně špatná a opravdu největším důvodem je právě tohle.
Brebi na IVF držím palce pokud je to už teda jisté, že to nevyšlo