Přidat odpověď
Ahoj Gábo,
já mám za sebou tuhle zkušenost. Vždycky jsem byla štíhlá až hubená a sportovala jsem, ale pak jsem toho v 21 letech nechala víceméně ze dne na den, do toho se fakt přejídala a nabrala během cca 3 měsíců přes 10 kg. Následovaly 4 roky, kdy jsem se těch kil snažila všemožně zbavit a bez úspěchu. Pomohla až kombinace zajímavé a stresové práce se zdravým jídelníčkem naprosto bez hladovění(sestavila jsem si ho sama, studovala jsem mj. výživu) a pravidelným pohybem cca 3x týdně. Pak přišlo těhotenství, kojení, péče o dvojčata, kdy jsem úplně rezignovala na jídelníček. Prostě to nešlo. A dobrá zpráva, váha mi zůstává! Myslím, že je to hodně o tom, že mám docela rychlý metabolismus, plus neustále jsem v pohybu. Každopádně co tím chci říci, je, že bych se toho moc nebála. Spíš si hlídala ten pohyb, to, aby ses moc nepřejídala a dále jedla takhle pravidelně a taky základ jídla, aby byl zdravý. Upřímně, nedokážu si fakt představit, nedat si nikdy svíčkovou, dort, atd. Jo a taky, já používám Pangamin, který pomáhá ten metabolismus startovat. Jen pozor nesmí se brát před jídlem, aby nezvyšoval chuť k jídlu. Tak hodně štěstí!
Předchozí