| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když jsem coby Pražačka začala jezdit na Moravu, tak mi hrozně vadily zdrobněliny u dospělých chlapů typu Jarek, Janek, Laďa a spol. ~8~, dodnes jednoho kamaráda prakticky neoslovuju, protože se mu říká Laďo a mně to vůbec nejde z pusy a nechce se mi mu říkat popražsku Láďo. ~;)
Když byl mladší syn miminko, tak hrozně brečel a já jsem nakonec vyndala dudlík, abych mu tu pusinu trochu zacpala, jemu se nelíbil, ale byl z něj vydřenej starší, kterému bylo rok a třičtvtě a nikdy ho neměl, ten ho okamžitě uzmul, strčil si ho do pusy obráceně a blbnul s ním celý den a když táta přišel domů, tak říká "dudýk" a manžel to pochopil, že tak mluví o mladším synovi a od té doby mu začal říkat Dudýnek. Manželovi už jsem to rozmluvila pod záminkou, že Filip nebude vědět, jak se vlastně jmenuje, ale tchýně mu pořád říká Dudy, asi jí to připomíná příbuzného Rudyho, ale nikdy jsem jí do toho nemluvila, nemyslí to špatně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.