Ahoj,
zajímá mě s kým chodíte ven, když jdete bez dětí?
Třeba volné odpoledne, večer, víkend...
Takové ty odpočinkové akce kdy si odpočinete od stereotypu?
Já už od půl roku pracuji a můj šéf je jediný kamarád z bezdětné doby, který mě neodepsal a stále jsme zůstali přátelé. Když tedy mám volný večer a tatínek hlídá většinou jej trávím s ním (jdeme do kina, sednout si s dalšími společnými známými, jdem na večeři - většinou částečně řešíme práci a částečně normálně kecáme o životě, rodině apod.).
Kamarádky z bezdětné doby nemám - jakmile jsem otěhotněla přestaly jsme s velkou částí komunikovat a po porodu už ustala většina kontaktů. Občas se některá ozve, ale prostě ty zájmy už máme každá jinde a nemáme si co říct. Případně kamarádky mám, ale bydlí v jiném městě - já za nimi bez dítěte 100 km na kafe nepojedu a s dítětem zase nikam nemůžeme a ony ke mě také přijet nemůžou, protože by neměly kde přespat.
Kamarádky, které jsem si našla teď (taky s dětmi) většinou nemají čas tehdy, když můžu já nebo naopak.
S mužem jít nikam nemůžu, protože on nechce aby nám dítě hlídal někdo cizí (ani babička - moje maminka - jeho matka by nehlídala).
Muž se nad tím samozřejmě pozastavuje - že pořád chodím ven jen s tím jedním kamarádem a nikdy nejdu třeba s kámoškama (neustále mu vysvětluji, že prostě žádné kámošky na vínečko nemám) a že jezdím přes celé město, že on by se nikam na pivo přes půl města netáhnul.
No, asi mi stejně žádné odpovědi nepomůžou
ale ráda si počtu s kým chodíte relaxovat vy
Případně zda by Vám vadilo, že Váš partner, který je celé dny zavřený doma s dítětem a vídá se jen s 2-3 kamarádkami (kamarády) co mají taky děti a společně s dětmi, jde jednou za čas večer posedět s osobou opačného pohlaví.