Přidat odpověď
Evko - VYDRŽAŤ!!!!!
Já - když jsme se s mužem "sestěhovali" (z pracovních důvodů jsme prvních 8 měsíců po svatbě nebydleli spolu), zjistila jsem, že ač jsem ho znala 6 let před svatbou, některé skutečnosti jsem nevěděla. Jeho maminka - jinak učitelka, která chce řídit svět a protože to nejde, tak řídila alespoň muže a syna - ho naučila, že se svlékl a nechal vše na židlo - ONA rozhodovala, kdy je prádlo špinavé!!!! Já mu řekla, že peru pouze to prádlo, které je v koši na prádlo a že on je dospělý, tak sám pozná, kdy je oblečení špinavé...
No, a taky nebyl zvyklý - to byl spíš zlozvyk - po sobě uklízet nádobí ze stolu. SKUTEČNĚ jsem to nechala dojít tak daleko, že manžel neměl jediné trenýrky na sebe, protože se všechny (ve vrstvách!!!! a spolu s košilemi a pod..) kupily v ložnici. A taky se jednou stalo, že neměl kde večeřet, neboť stůl byl pokrytý nádobím...... všechno v bytě bylo uklizeno, nádobí umyto, večeře navařená - ale protože on pár jídel před tím nechal nádobí ležet na stole, jak se od toho zvedl, tak hold neměl kde jíst... A věřily byste kočenky, že POCHOPIL?
Předchozí