100% víčko je základ tohoto typu zavařování - já je radši "napařovala" ve sterilizátoru na lahve a tahala rovnou z něj, jablečný se mi nikdy nezkazily, hruškový patlaný na chalupě asi tak 20%, řekla bych, že to bylo blbejma víčkama - použila jsem co se dalo, už nebyly v kondici a možná i těma hruškama, že líp kvasí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.