Tomu rozumím, že chce paní poradkyně peníze:) Ale nějaký další háček? Jako např. že se ukončí smmlouva a bude muset dávat opravné daňové přiznání? Ale zajímalo by mě, jestli to fakt takhle lze. Připadá mi divné, že něco naspořila a stát jí k tomu dával příspěvek. Te´d se to někam fiktivně přesune a stát jí na totéž přispěje znovu? kromě toho "staré" smlouvy se uzavírají už jenom do 30.11. a u těch nových to už není tak výhodné, že? Já jsme ty rozdíly nestudovala, sama mám starou smlouvu, takže neznám přesně ty rozdíly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.