| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak holčiny, jsem už vážně ZOUFALÁ!!!!!!!!!!Palice bolí a bolí, krk bolí, páteř bolí, uprostřed hrudí ta kost bolí, levá lopatka taky bolí, trpne mi trošku levá ruka, všechno ve mě křoupe.....byla jsem u neurologa/fyzioterapeuta, ten mě "odblokoval" pokoj byl cca 2 dny a je to tu zas ještě horší s tou hlavou. Od té toby uplynul týden. dnes u praktického lékaře-jeho odpověď na můj dotaz zda by mi nenapsal rehabilitace zněl, že to asi nebude od zad a že pokud si to myslím, tak si mám zajít znova na neurologii a tak o to požádat. Ptala jsem se ho zda by se tak mohla projevovat ta výduť a on na to. no mohla a na otázku zda se to pozná i na normálním ct mi řekl, možná ano, možná ne a že se nemám stresovat, tak jsem se ptala zda mám jako v klidu čekat až to se mnou praští, řekl mi že ano, že pro mě nemůže nic udělat!!!!!!!!!!!!!!nechápu za co ti obvoďáci berou tolik peněz, vážně nechápu, ani těch 30,- bych mu za tohle nedala!!!!!!!!!!!!Řekla jsem mu, že jsem byla na pohotovosti kvůli bolesti na hrudi zda by mi nemohl jen vzít krev na D-dimery zda to není embolka, když mám k ní větší náchylnost a on na to, že nemohl, že jestli chci mám jít na plicní ambulanci a požádat tam, to mi jako řekněte, to je to nějaké speciální vyšetření že mi to nemůže nabrat praktický lékař. Už ničemu nerozumím, opravdu a co se sebou dělat to taky nevím....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.