Přidat odpověď
Tak holčiny, jsem už vážně ZOUFALÁ!!!!!!!!!!Palice bolí a bolí, krk bolí, páteř bolí, uprostřed hrudí ta kost bolí, levá lopatka taky bolí, trpne mi trošku levá ruka, všechno ve mě křoupe.....byla jsem u neurologa/fyzioterapeuta, ten mě "odblokoval" pokoj byl cca 2 dny a je to tu zas ještě horší s tou hlavou. Od té toby uplynul týden. dnes u praktického lékaře-jeho odpověď na můj dotaz zda by mi nenapsal rehabilitace zněl, že to asi nebude od zad a že pokud si to myslím, tak si mám zajít znova na neurologii a tak o to požádat. Ptala jsem se ho zda by se tak mohla projevovat ta výduť a on na to. no mohla a na otázku zda se to pozná i na normálním ct mi řekl, možná ano, možná ne a že se nemám stresovat, tak jsem se ptala zda mám jako v klidu čekat až to se mnou praští, řekl mi že ano, že pro mě nemůže nic udělat!!!!!!!!!!!!!!nechápu za co ti obvoďáci berou tolik peněz, vážně nechápu, ani těch 30,- bych mu za tohle nedala!!!!!!!!!!!!Řekla jsem mu, že jsem byla na pohotovosti kvůli bolesti na hrudi zda by mi nemohl jen vzít krev na D-dimery zda to není embolka, když mám k ní větší náchylnost a on na to, že nemohl, že jestli chci mám jít na plicní ambulanci a požádat tam, to mi jako řekněte, to je to nějaké speciální vyšetření že mi to nemůže nabrat praktický lékař. Už ničemu nerozumím, opravdu a co se sebou dělat to taky nevím....
Předchozí