Záza byla ve špitlu na vytažení trubky z ucha....musela jsem tam být i s Izou...domluvila jsem si to tam bez spaní a tak jsem tam musely být už na 7 a odpo nás pustili a večer dostala teplotu a teď má 38..čekám co z toho bude...stěžovala si na břicho..to už prý dobrý,a le bolí ji hlava..to může být i tím vyrovnáním tlaku v uších..nevím..čekám..uvidíme..
na FB chodím, ale ráda ho nemám...hrála jsem tam hry..naštěstí mě to pustilo...přihlásím se tam...snažím se te´d něco dělta, dokud Iza spí a Záza nebulí a čučí na dvd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.