| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dneska se mi povedlo něco šílenýho. Jedněm známým co bydlí kousek od nás občas vozím ze školky kluka (20 měsíců). Dopoledne mi známá volala, ať ho tedy dneska přivezu taky, což jsem jí slíbila a pak jsem do školky dorazila o něco dřív, než obvykle, vyzvedla jsem moje dvě děti (20 měsíců a 3,5 roku) a odjela jsem s nima, aniž bych si vzpomněla na dítě známých. Jak jsem tam byla dřív, bylo tam spousta dětí a rodičů a v tom zmatku jsem ho chudinku nezahlídla a nevzpomněla jsem si na něho. Až doma po obědě jsem koukla na mobil a koukám, že mám hovor od známé a málem jsem dostala infarkt. Volala jsem jí a ona byla v pohodě, zavolaly jí učitelky a počkaly tam s malým, dokud pro něho nedorazila, nic se prý nestalo. Mám z toho hrozně blbý pocit, připadám si jak blbec a nejradši bych zbytek pobytu v týhle zemi nevylezla z baráku (ještě zbývá pět týdnů). Prosím vás, napište mi, že se vám něco podobnýho stalo taky ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.