| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Breb,
Nejsem zkušený chovatel, mám prvního psa v životě. A můžu říct, že je to náročnější, než jsem si představovala. Pes není kočka, která je ráda, když je někdo doma, ale když není , tak taky dobrý. Pes potřebuje kolem sebe lidi, aspoň ten můj teda jo. Kdybych ho měla nechávat celé dlouhé dny samotného by mi připadalo jako trápení. Nehledě na to, že někteří psi o samotě štěkají či vyjí. I ten negaučákovatější gaučák potřebuje třikrát denně vyvenčit, spíš víckrát. Zkrátka ten týden, kdy na psa nikdo nebude mít čas, mi připadá dost problematický. Jsem zvědavá co napíší zkušené chovatelky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.