| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už jsem to tu určitě několikrát psala, ale z vlastní zkušenosti psa z útulku spíš nedoporučuju. A už vůbec ne ve vašem případě. Znám ve svém okolí několik psů z útulku, vždy si je vzali lidé více méně zkušení a pokaždé tam byly větší či menší problémy psychické či zdravotní. Já mám druhého psa z útulku. První byl v podstatě pohodový, ale stejně bylo potřeba respektovat některé jeho zvláštnosti, rozhodně to nebyl pes, kterého bychom si mohli uzpůsobit k obrazu svému. Druhý, kterého mám teď, je extrémně náročný z hlediska veterinární péče (má chronicky nemocnou slinivku, s léky a dietou se díky jeho malé velikosti vejdeme do 1000 Kč, ale stejně má několikrát do roka peridická zhoršení zdravotního stavu, kdy musí na infuze a brát antibiotika). První rok s ním byly doslova galeje, protože byl výchovou netknutý, nesocializovaný a bázlivý, takže bylo s ním potřeba chodit na individuální hodiny na cvičák, což mě za rok vyšlo finančně stejně jako drahý jazykový kurs. Teď jsem sice hrdá na to, co jsme spolu dokázali, ale stálo to obrovské úsilí. Jinak vím, že chcete psa, ale z popisu vašich požadavků bych řekla, že by se do vaší domácnosti ideálně hodila kočka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.