Přidat odpověď
Ještě nedávno bych zubní ordinaci Astella a paní doktroku Mudr. Kristýnu Kaskounovou vychvalovala stejně jako vy. Chodíme k ní už dlouho, pravidelně. Dětem je nyní 6 a 8 let. Je opravdu velmi milá a tak se mi zdálo rozumné připlatit za kažkou preventivní prohlídku 450Kč za dítě, za každou plombu dalších 450Kč.
Jenže pak přišel problém. A velký. Zjistili jsme, že VŠECHNY zoubky, které spravila, se pod těmi "hvězdičkami", jak nazývá bílé plomby, KAZÍ dál!
Začalo to tím, že se dceři udělal nad spraveným zoubkem hnisavý váček a paní doktorka mi s klidem oznámila, že zoubek musí vytrhnout (stolička, která na svém místě měla být ještě několik let). Vyděsila jsem se a pro jistotu šla s dcerou na poradu ještě ke své zubařce. Ta na rentgenu (který nám v Astelle nikdy nenabídli) zjistila, že inkriminovaný zoubek se už skutečně nedá zachránit a je třeba ho vytrhnout, navíc že pod třemi ostatními plombami jsou také kazy.
Takže naše zkušenost s "červíky" paní doktorky, které jemně vyškrabává lžičkou a dává na ně "hvězdičky" je velmi negativní. Odteď raději nechám dětem zoubky vrtat, hlavně když budou v pořádku a nebudou se kazit dál!
Předchozí