Teri...jestli mluvis se mnou, tak urcite ne, ja to nedelam...ale co jsem mela moznost zhlednout, delaji to jini a vetsinou bez te predstavy , ze by danneho spoluzaka meli mit po teto akci doma vymenou za manzela....
Ona ma libik pravdu v tom, ze ti lide se tak nejak dlouho znaji, a jsou takovi vic provazani....se mnou to nic nedela, mam ty kluky jak bratry /vztahove/, znam je odmala, ale kdyz jim volam, ze neco potrebuju /pracovne/, nezapomenou mi do telefonu polichotit ci mi poslat telefonemsmajlika pusu a objeti, a vim ze to nemysli sestersky....
tim jsem chtela jen rict, ze je to casty jev. Muj manzel ma taky prvni lasku. Byla velika, taky ho uhanela kdyz byl jeste svobodny /chodili spolu na snidane, delali vylety lodi/ a kdyz uz byl se mnou, vydrzela s nim po telefonu hodiny kecat /zrejme mi chtela ukazat, ze ona je ta prvni a jedina/, az ji manzel jednou rekl, ze ma me a kdyz se chtela jednou pozvat na jeho oslavu narozenin, tak ji proste nepozval. Pochopila, ze proste neni cislo jedna, ze to jsem ja.....a presto to jeste parkrat zkusila, kdyz byl za nasima dverma vzkaz ze ho liba a telefonni cislo. A to uz byla na svete mala....a pritom.....ma celou dobu manzela a toho meho kdysi opustila kvuli jinemu. Muj manzel mi tehdy rekl...kdybych chtel, tak ji mam, ale ja ji uz ani nechci, ani bychom si nerozumeli. Ja chci tebe