ahoj Simko, já jsem rodila na Bulovce v říjnu 2004 ale pod vedením doktora z MEDY i proto, že jsem tam celé těhotenství chodila.Ale hlavně jsem chtěla u porodu někoho komu důvěřuji a znám ho. Porod se svým doktorem sice stojí 16.000,- ale mě to za to stálo, rodila jsem koncem pánevním takže žádná sranda ale moc mi pomohli. Jinak porodní asistentky a ostatní personál je z Bulovky. Porodní asistentky byly moc milé, snažily se mi co nejvíc pomoci. Na oddělení šestinedělí už to bylo horší ale myslím, že jsem jen chytla špatnou směnu. Byla jsem tam totiž i 3 měsíce před porodem s ledvinou a sestry byly docela milé. Poznala jsem i MUDr. Záhumenského a to je moc milej doktor, primář novorozeneckého oddělení (už nevím jak se jmenuje) je opravdovej profesionál a hlavně miluje děti a podle toho jeho přístup taky vypadal. Slyšela jsem před porodem na Bulovku samé hrozné věci, není to tak. A hlavně všude, kde byly ostatní rodičky spokojeny se zrovna tobě nemusí líbít. Vždyť oni jsou taky jen lidi a záleží hodně i na vzájemné domluvě. Další miminko chci rodit zase na Bulovce se stejným doktorem z MEDY je to MUDr. Alexandr Barták.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.