Ahoj lidičky,ráda bych Vám sdělila i svou zkušenost s těhotenskými testy. dnes mi devátý den vynechala menstruace. protože se jedná o vřele očekávané těhotenství, nevydržela jsem a už tři dny po vynecháví jsem zkoušla Mamatest(35Kč). píší, že je celodenní a citlivý již 1.den vynechání menzes (pravda ranní moč ale doporučují). asi moc piju a moč byla příliš naředěná a "pozitivní" proužek se objevil tak nezřetelný, že si spíš myslím, že jsem si vsugerovala, že tam je :-)) Dva dny na to jsem zakoupila tuším Baby test (název si přesne nepamatuji, cena byla 38Kč, v balení byly testy dva a byly ve fialové krabiččce, výrobce je český). tentokrát jsem dodržela ranní moč, ale po doporučených třech minutách byl test negativní. o to překvapenější jsem byla, když jsem asi za čtyři hodiny při vyhazování odpadků všimla, že se "pozitivní" proužek přeci jen vyloupl. Lze to snad považovat ještě za směrodatné po takové době a navíc mezi odpadky???? a protože mi stále ještě jeden test zbyl, zopakovala jsem ho dnes z ranní moče a v doporučené době byl otět negativní. "pozitivní" proužek se tentokrát objevil již po 2Oti minutách, ale stráááášně slaboučký. tak se radši seberu a vyrazím za lékařem... mějte se krásně, přeju úspěchy ve snažení a hlavně, jasné výsledky :-)
Jana
Předchozí