Na "Fifkách" jsem rodila před deseti lety. Všechno bylo fajn, jen každé setkání s Dr. Liškovou ve mne zanechácalo pocit bezmoci. Možná je odbornice na kojení, ale lékařka nepřipouštějící diskusi a práskající dveřma od pokoje rozhodně jakékoliv rodičce na pohodě nepřidá. Syn spal v kuse i 5 hodin, evidentně mu nic nechybělo (zdravý rozum říká, že viditelně prospívající dítě se vzbudí samo, když má hlad) Dr. Lišková mne nutila budit ho v intervalech 3 hod na kojení - a když to nešlo, měla jsem mu namočit zadeček pod studenou sprchou!!! Kdybych byla slabší povaha, udělám ze syna neurotika už v jeho dvou dnech!
Moje spolubydlící se jí snažila vysvětlit, že ani u předchozích dvou dětí (!) mléko prostě neměla - pokaždé jí mačkala prsa s prupovídkami typu : to nesmíte být líná, maminko, to se chce jen trochu snažit atp., aby jí po čtrnácti dnech propustili se závěrem, že opravdu mléko nemá.
Jedna doktorka porodnici nedělá! Přes zkušenost s paní doktorkou Liškovou, kterou se nesmíte nechat "převálcovat" byl na Fifejdách porod skvělý i před deseti lety!
Předchozí