| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Volala mi máma, že v Lidlu a v Intersparu viděla krásné zimní boty s membránou, vyteplené, chlupaté...a za cenu tusím že něco kolem 400. Ať se tam zajedu podívat, protože sháním boty pro děti. Jako proč ne, ale vrtá mi hlavou, jestli je reálné, aby za tuhle cenu byla v botě ta deklarovaná membrána fakt membránou. Jestli to není jen nějaká levná napodobenina, která někdy funguje, jindy proteče. Proč jsou boty s Goretexem v cenách od 1500 výš a tohle je za třetinovou cenu?

Na Superfity a podobné značky letos nemáme, ale zase koupit něco, co se tváří jako nepromokavá bota, a pak splakat na výdělkem se mi taky nechce. Děti budou mít každé jen jedny boty, tak potřebuji, aby vydržely.

Těhle diskuzí jsou tu mraky, už jsem si početla, že někdo je z bot z Lidlu nadšený, jiný ne, ale mě by zajímalo, jestli tu někdo víte, jak je to s tou membránou - zda není pořádná funkční membrána dražší, než celá výsledná bota v Intersparu :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.