Děláme každý rok.K rajčatům přidáváme nadrobno nasekaný česnek(může být i na plátky), petrželku a lehce osolíme, to vše zalít olivovým olejem. Hlavně nesmí být rajčata moc vysušená a ve sklenici pořádně potopená v tom oleji, jinak budou plesnivět. Už se nám to jednou stalo, tak raději dávám takový to sítko, co je třeba u nakl. hermelínu. Jinak si myslím, že se dá použít třeba i oregáno, tymián nebo bazalka. Rajčata jíme samotné, třeba jako chuťovku k vínu, ale většinou je přidávám i do těstovin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.