Taky jsem na ně v Lidlu koukala. Většinou kupuju zimní boty na sucháče s membránou u Bati, nikdy nebyl problém. Loni jsem tam koupila dceři boty asi za 1200,- a k tomu jsem koupila boty do školky v Normě asi za 250,- nebo 350,-, už nepamatuju. Náhodou jsem tam na ně narazila a do školky na běhání v blátě mi to připadalo super. Dcera si nikdy nestěžovala, že by se jí promočily. Jinak Superfitky jsem nikdy nekupovala, připadá mi to fakt dost na pár měsíců.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.