| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Používáme řadu Fun for Starters/Movers/Flyers, to není úplně pro začátečníky, ale pro naše účely výborná, my jsme dost napřed, hlavně v pasivním porozumění a intuitivním zvládnutí, minimum gramatiky. (tuhle mi třeba tvrdila, že množné číslo se pozná ve větě podle smyslu, prostě si neuvědomila takovou tu "drobnost", to "s" na konci). Z kmenové školy jsme měly loni (4. třída) Happy Street (Patří k tomu ještě Happy House pro mladší a Happy Earth pro starší), ta se mi líbila moc, mnohem lepší než Chit Chat. Jsem zastáncem britských učebnic, částečně asi profesionální deformace, českým prostě nevěřím, že to mají dobře promyšlený. Britský mívají i dost poslechových cvičení.
Pokud jde o Youtube, tam bych doporučila Kipper the dog (spíš pro menší, moc se tam nemluví, ale to, co se říká, jsou užitečné fráze a jasná výslovnost), Muzzy in Gondoland/Muzzy comes back (to je přímo kurz angličtiny), Charlie and Lola (složitější na porozumění, ale zas je výhoda, že to mluví opravdu děti).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.