létavice, čokoládu, a jiné sladkosti můžeš ráno.
těch 5 hodin způsobí pokles inzulinu a tím naopak zrychlí metabolismus, protože tělo musí vytvářet energii ze zásob( tukových) proto ubývá tuk a zůstává sval. na to jsou důležité večer ty proteiny. ta paní má masážní studio. má tam i stroj na výpočet tuku a svalstva v těla. já na tom ještě nebyla, ale ona má výsledky jakým by zatleskal jakýkoli dietolog.
hubne i její muž i její matka které je 70 let a její dcera diabetička.( díky ní, našla tuto dietu) pracuje v něměcku jako zdravotní sestra. tam je ted tahle dieta oblíbená.
hubnou všichni.
ona má za 7 měsíců 25 kilo dole. její muž 16, nebot sladí kafe celý den.
já netvrdím, že je to nějaká zdarvá výživa. ty řízky a svíčkovou jsem uvedla jaok příklad, že není nutné s o něco šidit a tím si na to vytvářet chutě. to je můj případ. zakaž a já bez toho umřu. zakážou-li mi jíst pampelišky, okamžitě na ně dostanu chutě atd. a takových lidí jako já je strašně moc..
já jsem sama tu paní navštívila a vyškemrala jsem na ní způsob jakým zhubla. byla moc hodná a podělila se.
a tak já taky.
možná by nebylo marné založit skupinu a hubnout v ní touto dietou společně. navzájem se podporovat a sdělovat si výsledky..