dieta mne zaujala, doposud jsem zkousel je macingovou - za 10 ocistne kury jsem schodil asi 8 kg, ale je to docela casove narocne na pripravu a chute na zakazane jsem mel neskutecne. Chtel jsem se zeptat tech 5 hodin musi byt presne, nebo si muzu zvolit delsi interval? Snidam v pul 8., obed na pul 1. je taky v pohode. Problem je vecere v pul 6. Chodivam spat mezi 11-12 a to by bylo dalsich 5 hodin bez jidla coz nevim, jestli bych daval. Ideal by byl 7., pul 8. Je mozny to takhle posunout?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.