Myslím, že není dobré utnout diskuzi s tím, že nechci slyšet názor, který mi nevyhovuje - tudíž není dle mého gusta. Od toho jsou diskuze veřejné a co člověk to většinou názor. Naopak jsem ráda, že člověk je individualita a tudíž se nedá aplikovat (naštěstí) jedna univerzální dieta na každého. Proto mě velmi dojímají tzv. rychlo pseudo výživový poradci, kteří vám jídelníček sestaví na míru - dokonce přes net. Ale chápe, že opačné názory se vždy špatně poslouchají. Proto jsou živi a živeni všichni ti prodejci zaručeně nových diet, časopisů o dietách a správném hubnutí - no ono taky kdo by je jinak kupoval kdyby fungovala jedna dieta pro všechny. Apropo- dieta je "zlé" slovo - to je opravdu cesta do pekel. Ale tady opravdu diskutovat, respektive sdělit svůj názor rovná se téměř veřejné popravě....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.