Ty se bojíš psa co má dvacet centimetrů? Máš fobii?
Já jsem strašně naštvaná a řeším tady v baráku jednoho debila co má bojové plemeno psa a zásadně ho venčí bez vodítka. Taky se nedá jít do lesíka, protože tam tihle psi pobíhají navolno skoro pravidelně, takže tam nechodím, mám smůlu, psi mají přednost.
Kopnutí do tak malého psa nechápu a taky chápu, že byl důchodce atakován majitelem. Pobíhající mrnavej pes mi absolutně navadí, arogance majitelů těch velkých psů mě přivádí k nepříčetnosti hlavně proto, že nemám odvahu se s nimi slovně utkat, když mají u sebe toho psa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.