| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prohledávala jsem dneska diskuze a narazila na starou diskuzi JAK PŘEŽÍT SPRATKA.Překvapilo mě,kolik nicků by se nerozpakovalo fyzicky potrestat cizí dítě(cizí=jiné než vaše).A protože jsem zrovna dneska u rodičů důrazně oznámila,že moje děti nebude trestat nikdo jiný než já,tak mě hodně zajímá,jakým právem byste si dovolily dát např. malému příbuznému,sousedovi či cizímu dítěti facku nebo na zadek,vytahat za uši apod.,a jestli by vám vadilo,kdyby vaše dítě trestal takto někdo jiný-prarodiče,širší příbuzenstvo,soused,učitel,úplně neznámý člověk apod...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.