Přidat odpověď
limai, já musím říct, že názor sdílím naprosto stejný jako tvůj. Navíc je mi proti srsti děti fyzicky trestat i svoje i cizí. Jako výjimečně, ale opravdu výjimečně jednu malou na zadek, ale musím se přiznat a dost se za to stydím, že jsem vrazila facku dvouletému synovi od kamarákdy - nutno teda říct, že jsem to od ní měla dovolené - jednou když jsem ho hlídala, hlídám ho dost často a on je hroznej "hajzlíček" vypadá jak anděl, ale ustavičně mého o 4 měsíce staršího terorizuje - a pořád ho hryže, i přesto, že kamarádka mu dycky vrazí šílenou facku tak to dělá furt a ještě se to stupňovala a jednou když sem ho zase hlídala, tak přes x upozornění a vysvětlování našeho hryznul až do krve, přesto, že mu vůbec nic nedělal - netahali se o hračku, nic mu nezval, prostě jen tak, tak jsem mu ji plácla po puse a od té doby se to hryzání mnohem zlepšilo. Ale musím říct, že na to hrdá nejsem, uhodit takto malé dítě a pokud by tu kamarádka byla, nikdy bych ho neuhodila, pacifikuje si ho sama a samozřejmě sem jí řekla, že sem ho po té puse plácla.
ale rozhodně si nepřeju, aby kdokoliv jakýmkoliv způsobem fyzicky trestal moje děti, jednou můj táta provokoval naši prostřední - ona má ADHD ale už jsme na tom zapracovali a docela dlouho vydrží než je agresivní ale on ji prostě úplně stupidně provokoval až vyletěla a jednu mu plácla.. a on jí to vrátil. Tak to jsme si důrazně teda vysvětlili a nemyslím tím dceru, ale taťku, že todle teda ne.. a jak podotkla moje mamče, zasloužil by si na prdel spíš on, zato že ji provokuje.
Předchozí