Psí lejna mi taky vadí příšerně, nevím, ti lidé se nazývají milovníci psů a nechávají je srát po ulicích. Sere jim doma taky na koberec? To pak musí být chuťovka. Bude to asi tím, že je tady abnormální množství psů a málokdo platí pokuty. Myslím, že jsem to četla v rozhovoru s Fischerem, že v Londýně je za hovno na ulici pokuta asi 1000 liber, to je pak jiná káva, to by i tady ti tzv. milovníci psů (a hoven na ulici ) asi sbírali. Ale v životě jsem neviděla policajta, který by někomu dával pokutu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.