Protože to jsou zakomplexovaní tupci a mají potřebu stále někoho buzerovat a dávat najevo, že jim by se to nikdy nemohlo stát.
Minulý týden na syna koukala stále nějaká paní, kdyby to dělala nenápadně ale normálně čuměla. Syn se ke mě naklonil a řekl mi že už to nevydrží, že paní po něm čumí a na něj že de vztek. A paní to slyšela a začla něco o výchově. Tak jsem jí řekla, že nemusí mít strach, že u nás je s výchovou vše OK a že nevím jak by chtěla aby syn nazval to co dělala. No nafoukla se jak balon a chtěla ještě něco dodat, tak jsem jí to nenechala doříct a řekla jsem jí, že její rodiče rozhodně někde chybu udělaly a utekli jsme se synem do jiné fronty...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.