| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moc dobře to znám. U nás to ale není tak o penězích, jako spíš o hlídání a jiné "pomoci". I když o penězích taky. Tchánovci pomohli finančně švagrové postavit dům, my si na rekonstrukci brali půjčku, přestože naše příjmy jsou nižší. Hlídání je u nás nulové, přestože manžel má dvě zaměstnání a já při RD přivýdělek na ŽL. Švagrová práci nemá, dítě ve školce a babička hlídá minimálně 3x týdně, často i přes noc (náš syn u babičky ještě přes noc nebyl nikdy, přes den skoro jen se mnou).
Nestěžuju si - mám totiž ohromné štěstí, že díky 3 pracím si žijeme celkem fajn - dluhy zplacené, máme nějaké úspory, bydlíme ve svém, každý rok jedeme na dovolenou (i když jen skromnou). Se švagrovou se nemůžeme srovnávat - a taky nám to nikdy nezapomene připomenout, že jedou do Dominikánské republiky, Thajska nebo zaoceánskou lodí.Co mi je po tom? Šumava je taky krásná.
A taky mám skvělého manžela, který se do rodinného života zapojuje.
Beru to tak, že fůra lidí nemá ani to, co my. A model mé švagrové - všechno dostávám zadarmo, protože její manžel hodně vydělá a zbytek zařídí maminka - by mi nevyhovoval. Ráda si své věci zasloužím, ráda mám podíl. Víc mě to těší. Život majolenky s rukama v klíně bez seberealizace by mě nebavil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.