Je se vším hned hotov. A potom strašně zlobí. Vykřikuje, pořvává na spolužáky, ruší ostatní. Co s ním mám udělat? Nechci to poslouchat pokaždé, když učitelku potkám. Domlouváme mu horem dolem, ale nic platné. Sice nám to odkývá, slíbí poslušnost, ale další den znova. Můžete mi poradit, jak jste to řešily(i)? Když dítko umí v první třídě číst,počítat a už i psát. Jak by se mohl sám pro sebe zabavit, aby byl od něj chvíli klid? Rodičák se blíží a já už se třesu. Díky za rady
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.