Mandelinko, když to tu tak čtu, tak si říkám, jestli se mi ty opary taky nedělají.. Já teda nikdy opar neměla, ale poslední roky se mi v nose dělají boláky, taková mokvavá místa, dost to bolí a nevím, co to je. Jenže u toho mívám i naběhlé uzliny (před a a jakoby pod uchem) a mívám to dost často jen v jedné nosní dírce. Myslíš, že se ta mastička na opary dá použít i dovnitř do nosu? Chtěla bych to aspoň zkusit, je to dost otravný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.