Přidat odpověď
Drahá dámo, my jsme si pozor dávali a pokaždé použili kondom, jenže ejhle! Někde se stala chyba...Těm dalším, kteří tady psali: Pakliže berete dítě už od zygoty, spojení dvou buněk, pak forma antikoncepce - Postinor, je také jistá forma miniinterrupce, protože po požití tablety většinou už několik hodin ke spojení pohlavních buněk došlo. Proto jsem také použila toto přirovnání...
Ne, nerozhodovala jsem se mezi pohodlností a zodpovědností, ale mezi tím, jestli s dítětem ještě počkám, vyroste v dobré, fungující rodině, bude moci chodit do školky, bude mít kvalitní péči a alespoň pár pěkných hraček. Nebo jsem spíše měla zvolit těhotenství v 19ti letech, odejít z domu do azylového domu i s malým dítětem (protože mi teda opravdu přijde nezodpovědné viset matce na krku a ještě jí na hlavu věšet i své dítě, s čímž ona sama taky nesouhlasila), dřít bídu, dítě oblíkat do věcí z charity, vyrůstalo by bez kamarádů, protože by ho všichni odsuzovali jako "socku"? Navíc, promiňte, ale prostě se na dítě necítím. Pouze jsem vyjádřila svůj názor, dámy, nechce si své nejapné připomínky a urážky pro sebe. Já jsem vaše názory taky akceptovala.
Holky, jestli některá o interrupci přemýšlíte, protože si dítko nemůžete dovolit, stejně jako já, nenechte se prosím strhnout názory těchle pomatených fanatiček. Je to na osobnosti, jak se s tím člověk dokáže vyrovnat. Každopádně se nenechte trápit pitomýma urážkama, je to jenom VAŠE rozhodnutí, nikoho jiného.
Předchozí