O prázdninách jsem měla to samé - všichni radili, že nemám nikde chodit, jen se to přelepí 2 prsty k sobě - což jsme taky udělali. Malíček byl trošku pokřivený, ale dalo se. Pak jsem se nekopla ještě jednou. To už jsem šla na chirurgii. Doktor kuknul, poslal na RTG - byl zlomený. První jeho otázka byla, jestli mám úrazové pojištění. No mám, hlášení o úrazu už mám v pojišťovně a čekám, kolik zaplatí. Tak jestli si platí pojistku, ať jde k doktorovi aspoň kvůli pojistce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.