| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máme v bytě labradora, takže se klidně ptej.

Fenu jsme pořídili do bytu rok před dětmi. Teď jsme v domě se zahradou, pro psa žádná změna, stejně je vevnitř, na zahradě je jen s námi.
Všechno co bylo napsáno o nepořádku je pravda - chlupy, voda, špinavé zdi, ale beru to jako daň za to, že mám psa doma.
Schody jsou problém - byli jsme v 5. patře bez výtahu - já jsem štěně do půl roku nosila, manžel cca do roku, pak už chodila sama. Na páteři feny je to buhužel znát. Teď už naštěstí chodí jen po 8 schodech.

Zahrada podle mě potřeba není, naše fena tam stejně nechce být sama, pořád kňučela u dveří, ale je super poránu, když nestíhám, jenom vypustím ven a velká procházka je až odpoledne. Máš ale velké děti, se službami to zvládnete.

Jestli psa chceš TY, nebála bych se toho. Jako hlavní problém vidím ty schody, předem bych se poradila s chovatelem daného plemene a možná radši vybrala plemeno, které unesete - i vzhledem k možným problémům ve stáří psa.

JÁ ROZHODNĚ NELITUJU. V létě pořizujem ještě jednoho pejska, bude to něco menšího pro dceru na agitity. Chtěla borderku, ale nakonec jsem ji zavrhla právě kvůli agilnosti, i když jsme zvyklí se labošce hodně věnovat a bydlíme u lesa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.