Tak mě teda dotaz Tety vůbec "nepohoršuje".. Proč by nemohla mít jako teta obavy, když se jí něco nezdá?? No, upřímně, kdyby mě někdo bral ve 2 letech syna vážně, tak by jsme Dg autismu nedostali až v 5ti letech. I můj syn se nechoval "typicky" autisticky, takže si nad Tetou opravdu neklepu na čelo.. Samozřejmě si netroufám říct ani ano ani ne k jejímu synovci k tomu, co o něm napsala..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.