Přidat odpověď
Rodila jsem primo na CAPu s "babou" Zuzanou. Porod ja i manzel povazujeme za velmi pekny, takrka celou prvni dobu jsem stravila ve vane, coz bylo prijemne. Co si naprosto nedovedu predstavit jinak jsoudve hodiny nasledujici po porodu, ktere jsme spolu s manzelou stravili s nasi dcerou. Musim souhlasiit s ostatnimi maminkami - i ja bych se bez informaci z kursu CAP oddelenim sestinedeli prokousavala jen velice ztezka. Obzvlaste nedostacujici jsou informace o kojeni, nebyt navstevy "baby" Very z CAPu, vubec bych nevedela, ze jiz mam mleko a nebozatko by bylo dokrmovano (takto dodnes kojim). Souhlasim i s hodnocenim personalu - CAP "baby" skvele, lekari vetsina rovnez, sestry na sestinedeli jakktere - spise lhostejne. Uz v porodnici jsem tvrdila, ze bych si rada priplatila za moznost nasledneho pobytu po porou v duchu CAP - tedy pozitivni, lidsky, empaticky, tezici hlavne ze zkusenosti overenych veky. nyni jsem znovu tehotna a doufam, ze v cervenci budu moci popsat, jake je rodit v CAPu podruhe. Ostatnim maminkam bych prala hezke porody a jejich detem jeste vice.
Předchozí