Buď nastrouhat a zamrazit. Já to radši zavařuju. Nastrouhám, dám trochu cukru, nacpu do sklenic a zavařím. Cca 20 minut na 80 st.C. Můžeš v hrnci i v troubě. pak z toho můžeš dělat štrůdly i za rok, vydrží to. Pokud je to dobře zavařené, tak to vydrží i bez cukru, dosladíš to, když děláš strůdl.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.