Ahoj!
Kim ty seš ještě větší šílenec než já
!
Lucinka je teda pěkný číslo, to za chvilku nebudeš vědět, koho hlídat dřív!
Luci taky koukám, že jsi už tak daleko. TAk ještě týden a Stázinka může klidně ven!!! Držím palce, aby byl porod rychlej a všechno proběhlo jak má!!!
Naprosto chápu, že už jsi KO, ještě to mám v živé paměti, a to Vojta bude mít už 2 roky!
Gerbi díky za optání, Anežka je od té doby v pořádku, na kontrolním odběru moči všechno dobrý.Chodí už 14 dní do školky a ok. Dneska jdem poprvé do bazénu, tak doufám, že se tam nějak neprochladí a nevrátí se to!
Bezva,že ten zákrok k něčemu pomohl, já jsem to právě pochopila, že to k ničemu nebylo a jen zbytečný trápení. Zorka je strašně statečná, po té operaci to muselo být strašně podrážděný a bolestivý tam, snad jí prášky pomůžou a postupně to bude v pořádku!!
Stejně je na prd, že takhle maličký dítě má od malička takový trápení!
U nás pohoda, holky ve škole a školce, Vojta se mnou doma, postupně už vybírám a objednávám dárky na vánoce, přemýšlím co budu péct za cukroví atd. S Vojtou toho taky moc neudělám, jak je zvyklej, že kolem něho od malička pořád někdo byl, tak si neumí hrát sám, pořád vyžaduje, abych si hrála s ním.
Tak se všichni mějte krásně!