Vendy, upřímně.. z prvního týdne naší holčičky máme jen fotky, které udělal manžel, když se na nás přijel podívat. Já jsem prostě nedokázala fotit, musela jsem si na ten pohled zvyknout. A je to normální. Každá z nás si představuje krásné růžové miminko a pak vidí ten malý drobek v inkubátoru...
Najednou ti přijdou velké děti, které mají třeba 1.5 kila nebo víc. Ale jak už tady někdo psal, holčičky jsou bojovnice - ta naše až moc, je to palice dubová, neústupná - cože je zase dobře.
Každá kapička MM se počítá, to je pravda. Oni ti drobci stějně začínají jen třeba s jedním mililitrem a pak pomalu přidávají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.