| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

aneb jako v Ona Dnes :-p
můj drahý bráška... vždycky jsme spolu byli maličko na nože. Je o rok a půl mladší a jsme první dvě děti, takže i když by to asi nepřiznali, rozdělili se naši tak trochu že mamka byla vždycky víc pro něj a taťka zase pro mě. A zpětně bych řekla, že ho občas až dost srážel a on se možná někdy snaží si kompenzovat nějaké mindráky :-( možná na úkor té, která měla u taťky víc zastání - mě :-p
To co mě pije krev, je, že má jakoby nevinné řeči, které mě dost urážejí :-( s rodinou si píšeme spíš maily a třeba jsme se domlouvali, že rodičům vyrobíme takový ten kalendář z fotek a on třeba velice nenápadně napíše, že můj manžel asi na těch fotkách taky být "může" (!!), protože patří do rodiny. A ve mně se vaří krev! Miliony lidí chápou, že můj muž ke mě patří (překvapivě), a on má takovéhle hnusné kydy! A když jsem se ohradila, napíše že to jako asi blbě vyjádřil, ale v pozadí toho jeho vysvětlování je, že ten názor normálně má a že na tom, jak to řekl, nevidí nic špatného. A já vím, že to opravdu nemyslí primárně zle, aby mě naštval nebo že mu můj drahý neleží v žaludku, ale prostě mu to opravdu připadá v pořádku! A to mě vytáčí snad nejvíc. Občas uvažuju, že si jeho mail zablokuju...
A teď, jako už v minulosti mnohokrát, se ptá zda se na Vánoce uvidíme, "že by nás rád viděl", což znamená zda přijedeme k našim, a v podtextu čtu, ""protože separé jezdit za váma nebudu"" (a zase to nemyslí zle, ale prostě je to fakt). A když napíšu, že nepřijedeme, ale že se přece můžeme vidět kdykoli, třeba každý víkend :-p věnuje dva odtsvace vysvětlování, že tři hodiny vlakem jsou nepřekonatelné a že chudák pracuje, tak si chce odpočinout. Ach jo, projektuju si do toho takovou nechuť, on to píše "nevinně" a normálně, ale já pěním! :-( Jestli se chce tak strašně vidět, jak píše, tak ať si to zařídí a nedodává k tomu "ale" nechce se mi cestovat atd.!
A teď to hlasování z Ona Dnes... mám to vyhrotit a znova mu vysvětlit (vytmavit), že mě s tim už strašně štve? Ať si ty poznámky nechá a ať se netváří, jak by nás mega rád viděl (což zase vím, že myslí vážně, jen prostě nevidí, nechápe a asi nepochopí, že to od něj vyznívá úplně naopak)? Zvlášť když tuším, že on je tak přesvědčen o správnosti a nevinnosti svého jednání, že to nevyřeší vůbec nic?
~q~ ta rodina.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.