| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lendul,
Spatne jsi to pochopila, nebo jsem se blbe vyjadrila. Tak jsem to nemyslela, mela jsem na mysli pristup okoli a ucitelu ve skole, urcite ne rodicu. Ja sama mam autisticke dite a denne to vidim, nekteri ucitele neocekavaji temer nic, nekteri ocekavaji problemy~8~. Nekteri budou dite drit i s diagnozou, ale spousta jich rekne, ze to proste nejde. Muj syn ma IQ mezi 70 a 80, nejnizsi prumerne IQ je 90. Presto je schopny dosahnout vysledku odpovidajicim veku, v predmetech jako dejepis, zemepi a vedy je dokonce trosku napred. Ale jsou ucitele, kteri kouknou na vysledek testu a diagnozu a vzdaji to predem.
Memu synovi je 11 a pul, takze nemluvim jako matka maleho ditete. Musim rict, ze jsem v tomhle casem asi i zmenila nazor. Nas by se to tedy stejne netykalo, protoze bez asistenta by v normalni skole nebyl schopny fungovat.

Jo a dcera, ktera ma naslouchatka, ted nepostoupila do vyssi plavecke skupiny, protoze pry by se ji tam nemohli venovat tak jako v neplavcich. Pritom schopnostmi uz v neplavcich nema co delat. To ted budu muset resit~o~. Nebo se ji ucitelka matematiky snazila preradit do nizsi skupiny s tim, ze v te nejvyssi nestiha. Prosla jsem jeji sesity a mela vsude napsano jen VYBORNE, tak ucitelka rekla, ze pry tam neni stastna?!~8~ a bude ji lip v te nizsi skupine. Tak jsem zavolala specialni ucitelku pro hluche deti, ze skoly jeste coordinatorku pro deti se specifickymi potrebami a tridni ucitelku, ze si udelame meeting a probereme to. A najednou ucitelka matiky prisla s tim, ze se vlastne vubec nemusime schazet a dcera zustane tam, kde je. A tak to jde porad dokola. Dcera je ve skole nadprumerna, ale rozumej, ma ty naslouchadla~q~. Uz me to fakt nebavi.... Sorry za vylev~f~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.