Xan, přesně to jsem psala ve vedlejší diskusi o čtení. Naše školsví je až na výjimky" dodělej si sám, nastuduj si s rodičem". To mě rozhořčilo, že škola objedná klasické písanky pro praváky a nikdo se nezamýšlí nad tím, že např. 5 dětí ve třídě píše levou a kryjí si tak vzor písma. To jsem musela přijít já jako rodič a synovi ten vzor překreslit na pravou stranu / aniž bych tehdy věděla, že písanky pro leváky exisují!) ale napadlo to mě, učitelku nikoliv.. Na co ti budoucí kantoři studují VŠ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.