Před 22 a 6ti lety jsem svým synům dala jména, která měl málokdo. V obou případech se z nich po pár letech stala stala jména hodně používaná. 100% u mne platí - odříkaného chleba, největší krajíc. Nejsem příznivcem stejných jmen v rodině. Jako svobodná matka s dítětem jsem si ale vzala muže se stejným jménem, jako měl můj syn. A aby toho nebylo dost, jeho syn z prvního manželství i jeho otec se jmenují také tak! Kluci vypadali jeden čas jako dvojčata a my na ně volali stejným jménem. No, někteří lidé asi pochybovali o našem duševním zdraví. Svého staršího syna vetšinou oslovuju zdrobnělinou jeho příjmení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.