| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nase holky, zda se, spokojene jsou. Kdyz jsme se bavili o tom, ze se mohly jmenovat i jinak (dvojcata napr. Linda a Laura), tak se jim to celkem libilo, ale nerikaly, ze by byla skoda, ze se tak nejmenuji.

Vim, ze jedna z holek ma pro sveho pripadneho synka vybrane jmeno Emanuel, nasla ho v kalendari (motyla nezna), tak jsem zvedava, jestli ji to projde ~:-D

Ja sve jmeno od mala nemam rada, nikdy mi tak nikdo nerikal, pro vsechny jsem byla Ivana nebo Ivanka, nejdriv jsem vysvetlovala, pak uz ne......a Ivo se mi nelibi, Ivco nebo Ivko jako by neexistovalo, takze jen moravska varianta Ivi a te jsem si moc neuzila. Jmeno Vit, ktere pro me nasi meli, kdybych byla kluk, bylo jednim z duvodu, proc jsem tak moc chtela byt klukem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.