Také jsem rodila v pardubické porodnici v září,zrovna, když byla ta spousta porodů denně.Po porodu jsem byla převezena na odd.gynekologie a na šestinedělí jsem se stěhovala asi za den a půl.Do té doby jsem za miminkem docházela.Domů jsme odcházeli standartně 4. den a propouštění proběhlo rychle, až jsem se divila, myslím že jsem byly odbaveny dokonce ještě o něco dříve, než nám bylo sděleno. Co se týče opuštění pokoje.Postel jsem musela uvolnit hned dopoledne,logicky-byla potřeba pro nastěhování další maminky, ale na pokoji jsem mohla pobývat až do odjezdu. Všichni z personálu byli milí a myslím, že tuto "návalou situaci" zvládali výborně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.